logo

IGIENIZAREA DINȚILOR

 Clinica WhiteMed propune Igienizarea profesională care presupune mai multe etape:

 – Detartrajul ultrasonic este o procedură stomatologică ce implică îndepărtarea tartrului și a plăcii bacteriene de pe dinți cu ajutorul unui dispozitiv cu ultrasunete. La nivelul dinților, ultrasunetele sunt percepute ca niște vibrații care dislocă tartrul și îndepărtează placa bacteriană.

 – Air-Flow reprezintă o metodă de igienizare dentară prin curațarea dinților cu un dispozitiv care generează un jet cu presiune din apă, aer si particule fine de bicarbonat de sodiu. Grație efectului ușor abraziv a bicarbonatului de sodiu, pacienții au parte astfel si de o lustruire a suprafețelor dentare.

 – Periajul profesional este o procedură complet nedureroasă. Se realizează doar în cabinetul medicului stomatolog, care acționează cu ajutorul unor instrumente și paste de dinți speciale, pentru a îndepărta placa bacteriană din cele mai inaccesibile zone.

Consultația gratuită
Un tratament calitativ începe cu o consultație calitativă. Consultația stomatologică în clinica White Med este absolut gratuită si calitativă, cu implicarea tuturor specialiștilor necesari (terapeut, ortoped, chirurg, ortodont);
PROMOTII WHITEMED:
WhiteMed are grija de zimbetul tău
Image hover effect image

-10%
PACIENȚILOR FIDELI

Fiecare al 2 tratament primiȚi -10% reducere

Image hover effect image

IGIENIZAREA
DINTILOR GRATIS

la tratamente in suma mai mare de 7 000 lei

CONTACTE:
WhiteMed are grija de zimbetul tău
UNDE NE AFLĂM:
Clinica WhiteMed
Bd. Grigore Vieru 28, Chisinau, Republica Moldova
PROGRAM DE LUCRU:
Luni - Vineri 9:00 - 19:00
Sâmbătă 9:00 - 15:00
Clinica stomatologică White Med din Chișinău ofera toate serviciile stomatologice într-un singur loc.

Dar pe lângă tratamentele clasice (Implante dentare, Albirea dintilor, Corane dentare, Fațete dentare, Ortodontie), oferim pacienților noștri servicii stomatologice exclusive în Moldova precum implanturile zigomatice si multe altele.
© 2009-2022. All Rights Reserved. WhiteMed - Stomatologia inovativă și implantologie dentară avansată în Chișinău, Moldova.